Tuesday, October 30, 2007

.:07734:.

hmm..habis sudah season raya (bagi aku la)...jarang juga dengar bunyi mercun di ruang udara di rumah aku kecuali si wafi jika dia ada lagi stock mercun thunderclap nya..hehehe..cuma sekarang ni ramai plak buat open house..yeah..bagi aku memang bes la jugak sebab dapat save sikit duit belanja aku bulan ni...tapi aku nak minta maaf sekiranya aku tak terpergi ke rumah terbuka kamu..samada aku terlupa ajakan kamu, kamu terlupa nak ajak aku, kamu memang tak kenal aku ataupun aku tak nak pergi..hehehe..ohh..aku ada hobi baru sekarang ni iatu sedang dalam usaha mengumpul figura² untuk menghiasi ruangan hadapan komputer aku..yaa..nampaknya 0.5% gaji aku akan dispendkan untuk membeli figura² comel ini..pasal aktiviti KKS plak..dengar citenya ada aktiviti bulan 11 nih...lihat saja

2 comments:

akirasuri said...

Apakah itu?
Ha ha ha.
Terteleng-teleng kepala ku mengamati benda tu..

zaidi said...

uih..kamu tgk apa yg tertera sahaja..tak payah nak susah2 menelengkan kepala..hehehe..