Tuesday, October 02, 2007

.:MENTEKEDARAH:.

ahha..benda ni dah biasa jadi..time raya je mesti susah nak cari kuew teau goreng basah, nasi pattaya, tom yam, laksa asam..damn..muak sial makan ketupat & lemang..pulak dengan beraneka biskut yang bila makan sure tekak mesti ketat punya..time pagi raya layan arr..tapi start masuk tengahari je menu sama jugak..begitu juga kalau aku pergi ziarah umah ketua kampung..menu yang disediakan juga sama..hmm...raya ni aku dah tekad..nak makan laksa asam dengan ais kacang di Bandar Hilir Melaka pada malam pertama hari raya...ohya...kamu mesti ziarah kampung qadir di Brisu, Melaka..uwan dia rajin buatkan air batu campur homemade...yeahh

2 comments:

bagaikanpu3 said...

wah..time tengahari camni..tetiba tgk gmbr mknan tetibe rasa lapar plak..nyum nyum..posa2

f a wildchild said...

nak ikut!