Thursday, October 18, 2007

.:BARA'AN:.

kat umah jasmin, Serdang (sumber gambar dari jasmin)

hmm..pada 16 oktober memang sengal..aku baru balik dari kampung (lega jalan seremban -kl tak jem)..ohh..balik dari kampung memang feel..melihat kanak-kanak barapan keliling kampung..termasuk juga kakak² mereka yang hot² yang terpaksa menjaga adik² mereka..ahahaha...sial je mata aku dah start buat dosa-dosa kecil..bila sampai je umah aku cari komputer..perghh..terasa cam hisap ganja je bila dapat pegang balik kom kat umah..hehe..masa tengah main game ..kepala aku leh pusing nak plan raya umah kawan² team KKS aku yang takde kampung/ baru balik dari kampung..malam tu ramai juga yang turun..start dari umah nizuri kendian ke umah aku, ped, wafi, arab, meen dan last umah pacak..kira² ade la dalam 13 orang yang join..makan tak usah cerita arr...memang marvelous..selepas itu kami main bunga api dan mercun di area hospital serdang..yaaa..hari raya memang bes..tapi yang tak besnya kereta aku kena najis yang masih baru lagi...memang bau cam sial arr..sampai arab pun muntah cam ala-ala CKY ..nasib baik bukan dalam kereta aku lagi..busuk gila..tapi takpe..hal tu dah setel..nampaknya aku kena basuh kereta aku bersih² supaya kita boleh bergembira di umah terbuka satim plak...ahahaha..temmade

tegak batang berdiri keras,
hangat membara dapat dirasakan,
arghhh memancut keluar cecair putih,
aku menjerit... mak, lemang dah masak
- qadier abas

cam sial je aku terima mesej ini di pagi raya..ahahahaha

8 comments:

dgtalwar said...

shit always happen bro....

ahahahaha

mari kita pau abg taik duit raya

zaidi said...

dah dapat dah...ahahaha..

kakLuna said...

kalau memancut air putih tu tanda dah masak ye?hehe

zaidi said...

hehehe..takde la memancut..tp mmg kuar air ahh kat muncung dia..ohh..muncung lemang tersebut

STEFENO said...

Hi salam perkenanalan. Tahun lepas punyer pantun ni.

akirasuri said...

Oh oh!
Tetiba lapar..
Tak ada hidang lemang ke tuan rumah?
Ho ho ho..

zaidi said...

itu kamu kena beli kendian leh makan kat umah aku..tahun ni malas nak buat..buluh dah kurang..cintai buluh..yehh

arsaili said...

beli jer lomang segera..ekeke..tade la jenuh nak tunggu dia masak....