Monday, January 14, 2008

.:GULA-GULA FANTASIA:.

aaa... sungguh comel melihat orang seorang yang wannabe..pasti akan berasa cool jika dimuat-turun dalam you tube.com. Orang akan mengundi kamu termasuk aku dan kamu akan menang jika memakai skirt paras peha..ahaha..sila lihat sini..lagi cool jika kamu boleh bercakap dengan 'kawan-kawan' seperti nizo lakukan ketika beliau shift malam..aaaaaa

nizo : sok aku keje shift malam

zaidi & pacak:
oh..ok..

zaidi: aku ada cite mistik arr

zaidi
:
toilet kat opis aku lagi satu 'gore' jugak la..

nizo & pacak
:
apsal oih..serentak

zaidi
:..yelah..tempat kencing tu membelakangkan toilet..

nizo
: hmmm..? sambil menyalakan rokok

zaidi
:..opis mate aku bagi tau..masa dia kencing..ternampak juraian rambut kat bawah daun pintu toilet tu..makin lama makin panjang...

nizo & pacak
: ...diam membisu....

zaidi
: bayangkan aku di situasi yang sama..mau aku lari siut..

zaidi
: tapi masa aku nak lari..daun pintu masuk toilet tertutup..bayangkan juraian rambut tapi sentap kaki aku..

zaidi
: terus masuk dalam lubang jamban..

nizo & pacak
: ...diam membisu....

zaidi
: gila la...sambil hirup nescafe.sejuk

nizo
: diam jugak..jadi apa moral cite ko ni?

zaidi :
moral cite ni ......








jangan kencing berdiri








8 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahaha...
sokong!

dgtalwar said...

ko mmg chelaka...

nanti kalo aku jumpa hantu tu, aku suh dia gigit adik ko...

ahahahaha

zaidi said...

zaidi to hana : ahaha..hana ni mo nai ..kawaiii

zaidi to nizo : pisau je la jom..

CresceNet said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

fiq said...

selamat tahun baru gak. ko kerja mana?

zaidi said...

zaidi to fiq: aku keje kat UPM..camana keje kat DBKL?

jasmine said...

memang macam cilaka

zaidi said...

zaidi to jasmine: thehehe...bahana kerja tgh malam sesorang