Thursday, January 24, 2008

.:MENJIWAI:.


KKS dah popular?..letak link oih..thehehehe

berita seterusnya yang dikacip sini , sini dan seterusnya ke sini

6 comments:

nizam.nuri said...

gila rip off. serupa macam kes natasha hudson.

FarEast said...

to all KKS members ... aku dh minta maaf dkt page korang ... sorie sgt2 ... one thing, aku mmg suka penulisan korang n output setiap kali korang tulis blog ... to nizam nuri: bro, aku minta maaf ek ... in case nak delete entry aku tu or tukar pic lain, bg tau aku ... sorie sgt2 ... to bro zaidi: kt ko pon aku nak minta maaf ... mmg aku tau salah aku ... hehe ... please roger2 aku kalo ader apa2 yg buat korang marah ... peace! sorry again to all KKS members ...

p/s: aku x tau saper natasha hudson tu ...

zaidi said...

zaidi to nizam.nuri: ko memang cam bontot..

zaidi to fareast:perghh..gila la..dah cam suasana hari raya plak bermaaf-maafan ni..xpe..ko proceed je..ko nak pakai pic kitorg pun xpe..janji link..thehehe..kami pun nak feymes jugakk..

hazairinbudiman said...

hahaha.. cing.. cing..

zaidi said...

zaidi to erin:..madde..sempat memisau

ف wildchild ۞ said...

wah! hahaha