Monday, January 21, 2008

.:BERANAK:.

satu hari..

nizuri: oh..nampak itu. itu helang.
kami: mana ?..oh..seraya kami memandang ke atas
qadir: aaakkkk..aaakkk...qadir cuba membuat bunyi helang. helang yang gersang..thehehe

kemudian..

nizuri: itu mesti tempat eagle feeding. sambil sedut air neskafe ais.
kami: hahahaha..
nizuri: nah..makan ayam ini..kata beliau merujuk ayam= nizo.
nizuri: oh..helang jangan bagi makan ayam..nanti tak boleh beranak..
adli pacak: helang beranak pon boleehh..sambil membuat isyarat bagus..
kami: ketawa..seraya berkata " bertelur laa"..

*moral- tengok Discovery Channel

8 comments:

Yazid said...

adakah itu terayaki boyz?

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

apa motif citer helang beranak ngan org berselubung tu?

zaidi said...

zaidi to yazid: uhh..bukan.

zaidi to hana: hmm..mamat berselubung tu mempunyai rambut mohawk seakan2 helang..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

oooooooooooo...kesahhhh

hazairinbudiman said...

nak kene pisau gak ke apa helang nih? hahaha.. cing.. cing..

arsaili said...

maskot apa tuh?

ف wildchild said...

moral of the story ni ekceli nak kata helang bertelur ke? hehe

zaidi said...

zaidi to hana: thehehe..apa yang kesahnya tuh..xpe..kamu masih comel..thehehe

zaidi to erin: huh..bawak budaya CS dalam blog aku..tehehe..pisau2..

zaidi to arsaili: xde melibatkan maskot apa2 pun..cuma aku jeles mamat tu aje jacket camtu..damn it

zaidi to fawildchild: moralnya..jadilah orang yang bermoral