Monday, November 19, 2007

.:SUSU KOCAK:.

uhh..program yang dikelolakan oleh aku akan berlaku dalam waktu yang singkat ini..sungguh sibuk rasanya diri walhal mengetahui diri ini tidak la sesibuk mana pun...minta maaf arr kepada pengunjung senyap blog ni..pastinya kamu dahagakan penulisan aku ini umpama kamu dahagakan cendol di waktu tengahari...hahaha..pergi la mati..panggilan telefon serta outstation datang bertalu-talu..sesungguhnya itu arr alasan aku untuk melambatkan update blog ini. tak sabar rasanya nak bercuti..kali ini aku n geng KKS target nak menawan Kelantan la plak..ahahah..sediakan la duit poket serta settingkan cuti kamu jika kamu mahu follow trip kami..(ajak-ajak ayam ni)...heh...tetiba lamunan aku dikejutkan oleh opismate aku.."..di..ko dah semayang zuhur ke blum?"..damn it..aku tertido..oh ya..sebz mana pun kamu..semayang jangan tinggal ok..ahahaha

-pic "lubang hidung jennifer garner" by nizo-

1 comment:

shahril aley said...

ape kaitan susu kocak dengan trip ke kelantan & tahap kebizian kau? konfius???