Thursday, November 29, 2007

.:LARINGITIS:.

ohh..aku kembali menulis..tapi tak sekerap dulu arr..minggu ni dan minggu depan aku tak duduk opis sangat la..banyak kena hadiri kursus dan handle kursus..damn it..sekarang ni pun aku baru balik dari Daerah Pekan, Pahang..ya..mesti kamu ade dengar cerita aku bertemu lintah bernama boboi..maaf la..kameraman tak amik gambar boboi tu..cuma kerabat dia je..hmm..

Opismate, Siti Hasshura bergaya dengan kerabat Boboi

ahaha..yang menariknya kat Daerah Pekan Pahang ..hasil temu bual aku dengan pemastautin di sana..tidak sah jika kamu tidak merasai Mertabak Mengkasar, Puding Diraja, Opor (daging masak hitam), Samosa Diraja dan lagi yang aku ingat ialah pulut panggang yang dua kali besar dari pulut panggang yang dijual kat KL..oi..aku nak ke jamban jap..semenjak 2 menjak ni ceber je..adoih..kena banyak minum 100 plus ni..

5 comments:

Lesbian Penguin said...

kiut giler kerabat boboi wakakaka

bagaikanpu3 said...

best jugak keja mcm ko ni kan

shahril aley said...

akhirnye aku tau ape boboi ko ckp tu. mak oiii besar gak ye. kire buat untuk berubat ke?

arsaili said...

salam..ceber tu apa? uhuhuhu

zaidi said...

zaidi to lesbian penguin: ahaha..aku nye lintah lagi kiut..ahahaha

zaidi to bagaikanp3: bes jugakk..penat pun dapat juga..

zaidi to shahril aley: oh..yg ni usahawan melayu yang usahakan untuk buat minyak dan eksport ke hospital ntuk buat berubat selepas pembedahan..mmg kaya ahh usahawan ni

zaidi to arsaili: w'salam..."ceber" itu singkatan dari CIRIT BIRIT..tq