Sunday, November 11, 2007

.: ANGKATAN:.

hmm...aku dan geng kelab kembara serdang buat trip ke perak..jika nak tau lebih lanjut tentang trip kali ni..sila layari blog kelab kembara serdang..hehe..trip ni pun dah kira rush jugak sebab aku ada meeting ISO 9001:2000 kat Port Dickson..damn it ..mesyuarat tu mula dari pukul 8.30 pagi sampai 12.00 malam arr..memang rabak mata aku time tuh..uh..aku plak boleh miss last game basketball (team Valiers) aku pada ahad pagi..nasib baik team kitaorang menang ari tuh..ahhh..aku nak sambung tido la...sangap la plak hari ni..


5 comments:

arsaili said...

erkk....tak cukup tido ker bro...jgn tido byk sgt..nanti lagi lostt

STEFENO said...

Apa yang ko sangap kan???

shahril aley said...

wah ni non-stop silap2 boleh collapse masa org tegah meeting. hehehe....

dgtalwar said...

diorang menang pasal ko tak main...

kalo ko main, kompem kalah...

ahahahaha

zaidi said...

zaidi to arsaili = haha..betul2..sangap tido lama2 nih

zaidi to stefeno = sangap pasal dah bangun..tapi tido balik..dan takde awek cun yang keje hari ni..damn it

zaidi to aley = huhuh..takde la collapse..tapi masa meeting tu aku dah bantai tido..selamber je..ahaha

zaidi to dgtalwar = ohh..aku memang tak terer pun..ahahaha..macibai ko