Sunday, November 04, 2007

.:MENOCANG:.

tak sangka..kuku kaki aku telah menunjukkan tindak balas pemulihan yang begitu menakjubkan..kesakitan beransur hilang..cuma ngilu² apabila mengenakan sepatu..ohh..maaf kepada team mate basketball sekiranya aku tak perform pada game² yang lepas...ahahha..kuku ganti pun dah keluar..pasni kuku aku menjadi suci balik..yeahhh..sambil kuis² luka kuku kaki ini..aku sempat menjeling kepada koleksi figura yang aku nak berjinak² nak kumpul..ohh..bila la nak masuk gaji nih...hmm...pasni aku nak cari figura mr ultramen yang baru balik keje bersama rivalnya..si godzilla..ahahaha

6 comments:

STEFENO said...

Kumpul duit banyak2, beli figura besar2

me,myself n all around da world said...

what's that??

mak sy bagi tau if terkena macam tu,hang jgn pakai kasut dulu. pastu hang jgn ketip2 kuku sampai la kuku tu jadi panjang betui.

minat basketball eh? we're in the same wavelength

shahril aley said...

awat kaki hang macam tu? nampak mcm bernanah je. be cool & macho man :)

arsaili said...

iskkkk sakit tuhhhhhhhhh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

aiyooooo...sakitttttt!!!

zaidi said...

zaidi to stefeno = huuhu...duit tu aku nak pakai beli HP baru

zaidi to me = kuku aku dah bernasur pulih..insya-allah aku ikut petua mak kamu itu..:)..pasal basketball..lama ke ko dah main?

zaidi to aley= ahaha..aku rakus sgt cabut ari tuh..rendam dalam air batu ..then terus cabut..tu yg nampak cam nanah tuh..

zaidi to arsaili = memang sakit ToT..adoihh

zaidi to hana = aik..apsal dah tak leh nak masuk blog kamu arr..add xi_d82@yahoo.com..