Wednesday, August 29, 2007

.:R&R:.

video
Lama KKS tak buat trip, plan nak ke Cameron sebelum bulan puasa ini. Cadangnya pada 7 hingga 9 September 2007..pastikan jadual kamu tidak padat pada masa ini..yeah..naik gunung..?..kita consider masa sampai kat sana nanti....temadder

.:MERDEKA:.

31 ogos 2007..dah 50 tahun merdeka..tapi kamu merdeka?..adakah kamu merdeka jika kamu bernama Merdeka?..Adakah kerana kamu merdeka, maka kamu boleh memerdekakan orang lain?..ke kamu boleh pasti ke bahawa aku ni merdeka kalau aku berkenalan dengan orang yang bernama Merdeka?..Dengan melihat iklan kemerdekaan, adakah kamu akan merdeka?..Bangga jadi anak Melayu dan jadi warganegara Malaysia yang merdeka..Selamat Hari Merdeka yang ke-50..jom parti buih di kolam air panas Gadek, Melaka sempena bulan kemerdekaan ini..ayuh..!!

.:GRADUASI:.

Start je 23 hingga 30 Ogos 2007 ni..maka bekas-bekas student pun bergraduasi..ohya..ingin mengucapkan tahniah kepada jasmin yang berjaya menerima skrol fotostat dari naib-naib canselor..untuk pengetahuan kamu, di bukit ekspo, UPM terdapat aktiviti seperti menunggang kuda padi, paintball, pertandingan memancing chicks dan makchicks, aktiviti memancing ikan dan pameran² serta jualan² amal. Maaf..Ferris wheel, kuda pusing², tikam² serta sampan buaian tidak terdapat di sana disebabkan intelektual student yang tinggi daripada kamu yang menyatakan permainan ini hanya untuk budak²...temmade..

.:ANNIVERSARY:.

25 Ogos 2007 merupakan anniversary yang ke-7..dah tunang dah pun sepanjang hubungan ni berlangsung..tinggal nak kawin je..maybe tahun depan?..kamu semua tunggu ahh..

Friday, August 17, 2007

.:BOLA:.

fantasy football..atau bola sepak fantasi jika kita melayukannya..kamu² yang inginkan cabaran serta gantung tak gantung..boleh melayari

http://fantasy.premierleague.com/..

temmade..aku pun belum me
register lagi.. ahaha..bukan goy...cuma aku tak sehebat kamu.."..bodoh...bola tu game untuk lelaki.."..sindir qadir kepada aku kerana tidak lagi meregister bola sepak fantasi ini .

dan aku memetik tagline mr beck.."..esok saja.."

Thursday, August 16, 2007

.:LANCAR:.

memandangkan perancangan Kelab Kembara Serdang untuk travel ke mana-mana sekarang menemui jalan buntu..maka memenuhi aktiviti kami dengan beriadah sambil membuat palat dengan pak guard Mines. Perancangan ke Perak masih dalam perbincangan..harap kamu dapat memeriksa jadual kerja kamu, kami dan kewangan. Dengar ceritanya kenderaan rasmi team KKS untuk trip ke Perak kali ini ialah Honda City Wan, Satria Nizuri dan Kancil Lesbian Penguin...heheh

.:PILATES:.

"sempena Hari Jumaat ni..baik kita santaikan minda sebelum mendengar khutbah Jumaat di Masjid UPM dengan melayari blog saudara arab...ya..jadikan watikah beliau untuk menjadikan hari-hari mendatang kamu lebih bermakna.."..aku memetik kata-kata qadir ketika bersama-sama menghisap rokok di tempat mengambil air sembahyang di masjid UPM. Turut serta dalam agenda mencemarkan alam ini ialah saudara arab sendiri, echam, pacak, nizo serta lain-lain ..yang mana tidak dimentionkan nama mereka..kemungkinan mereka ke masjid lain atau salah masjid..aku memetik kata-kata lesbian penguin yang selesai mengambil air sembahyang ketika itu "...btw thank you and come again :D.."..tak paham aku..

.:MONOLOG:.

episod monolog...menggunakan ekspresi atau dialog wajah untuk memikat makcik, abang² atau chicks² supaya memperolehi apa yang dihajati dengan mudah dan berkesan tanpa perlu prakata atau pembuka bicara..eksesori memainkan peranan sebagai pencetus rasa atau ajinomoto dalam aktiviti permonologan ini...ya..ini akan menyebabkan kamu kelihatan cool serta menjadikan kamu sebagai abang /chick magnet..lesbian penguin memetik dalam ekspresi monolog beliau .."..pergi la mati..."..hehe..

Tuesday, August 14, 2007

.:SELAMAT PENGANTIN BARU:.

hm..bulan ni je ramai opis mate aku kawin..murah rezeki mereka...aku kena tunggu tahun depan..hmm..sejak dua hari ni aku semakin rajin dalam mencari bahan-bahan yang sesuai untuk bacaan kamu..mempunyai unsur-unsur 18sx yang tidak keterlaluan serta penuh harmoni..baru-baru ini nizo dengan kerja sama arip supar dan nizuri bersama-sama menbangunkan kamus serdang maya..yakni etika perbualan ketika berkumpul di Molan. Permainan bowling perlu diadakan ..disertakan dengan piala pusingan..malah perlu juga rancangan cuti-cuti Malaysia bersama-sama team Kelab Kembara Serdang. Rancangan seterusnya ke Perak..asyik terbantut..kamu sibuk?..bangla pun tahu sabtu dan ahad adalah hari cuti..temmade..

Sunday, August 12, 2007

.:DALAM:.

dalam minggu ni je dah pelbagai aktiviti hilang akal telah dilakukan termasuk la main game Grand Theaf Auto-San Andreas sampai kebas sebelah punggung sebelah kanan. Makan-makan, main bowling, main tumbuk2, drift kereta, main game House of Death 2, cubaan nak ambil poster transformers di TGV Mines..serta menjejaki saudara lesbian penguin yang hilang secara tiba² dan misteri semenjak 11 ogos 2007 ni...adakah kerana beliau menjejaki gadis² setelah memperolehi baju Semusim Di Neraka yang cool?..atau memuaskan nafsu di server beliau?.. memetik kata Mohd Sharizal bin Samah."...lebih baik jika kita memilih barangan yang tidak berjenama, tidak mahal tetapi cantik, unik dan bersesuaian dengan penampilan diri,”

Thursday, August 09, 2007

.:KEMBALI:.

Pepagi lagi aku dah selsema dan bulu mata masuk dalam mata..hangin..tapi kena pegi kerja..drive ngan sebelah mata kena tutup sebab pedih gila..dah tu pula berlaku kesesakan lalu lintas gara-gara nak elak bumper..pak guard yang jaga jalan pun tak check apa-apa ..hanya berdiri kacak dengan spek mata baru sambil tersenyum pada awek² student yang sudah mencapai tahap pubertinya tapi aku gembira. aku petik kata-kata Victor Frankl "everything can be taken from a man but one thing: the last of human freedoms-to choose ones attitude in any given set of circumstances, to choose ones own way"...Aku gembira kerana dapat mewarnai kembali penulisan blog aku ni secara kerap seperti kamu buat dahulu. Upacara makan free akan bermula..temmade kamu yang lewat calling aku untuk bersarapan..

.:KELAM:.

hmm..kita hidup untuk makan ..atau makan untuk hidup?...kedua-dua kenyataan ini terbukti kesahihannya apabila rakan2 kamu membelanja makan di chilli's..malam itu kami mengamalkan cara pemakanan "all u can eat"...kerakusan serta kekarnibalan memang tidak dapat disangkal..half-cook...full cook..nasib baik baik tak menunggak air setan..ahahaha...bagus ahh kamu ni dah ade duit sendiri ..berkat kerajinan kerja halal dan haram kamu..ade duit lebih buat belanja kawan dan bayar cukai untuk tampung orang yang bergaji cam aku ni..hmm..kumpul duit untuk kawin dan juga ada yang nak beli kereta..pastikan kamu membeli kereta yang telah diluluskan oleh Puspakom dan telah terbukti kebolehan driftnya di Cameron Highland nanti..makan banyak akan sebabkan kamu cepat mengantuk serta keinginan membuang air besar yang tinggi..aku ingin ke tandas?..siapa mahu ikut?..temmade..

.:STRATEGI:.


1. How tall are you barefoot?

// kurang 2 meter

2. Have you ever smoked?
// tak hisap sangat ahh..

3. Do you own a gun?
// yeahh..nama dia jenglot

4. Do you hate someone right now?
// kamu

5. Do you get nervous?
// yup

6. What do you think of hotdogs?
// ianya boleh dibeli kat gerai burger Santak

7. What’s your favorite Christmas song?
// suwa suwe good morning

8. What do you prefer to drink in the morning?
// nescafe 3 ini 1

9. Can you do push ups?
// yup..lagi perform kat atas katil

11.What’s your favorite piece of jewelry?
// tersisip kat jari manis Nur Aimi Abdul Rahim

12. Do you like painkillers?
// tak..baik hisap rokok

13. What is your secret weapon to lure the opposite sex?
// lumur madu n coklat cair kat badan..

14. Do you own a knife?
// ada

15. Do you have H.I.V?
//nope

16. Name?

// Zaidi bin Tajuddin

17. Name 3 things u wanna do at this exact moment?
// jumpa gadis nama Nur Aimi Abdul Rahim/ download porn ntuk rakan2/ lepak kat molan

18. Name the last 3 things you have bought lately:
// makanan / pewangi kereta / lighter

19. Name 3 drinks you regularly drink:
// nescafe tarik / sirap bandung /nescafe ais

20. What time did you wake up today?
// 6.30 pagi

22. Current worry?
// jenglot tak stim

23 Current hate?
// kamu

24. Favorite place to be?
// home

25. Least favorite place to be?
// kenduri kawin

26. Where would you like to go?
// bilik tido

27. Do you own slippers?
// ada

28. What shirt are you wearing?
// kemeja metroseksual

30. Favorite color?
// hitam/ maroon

31.Would you like to be a pirate?
// yeah..

32. Last time you had an alcoholic drink?
// takde..

33. What songs do you sing in the shower?
// anak singkong?

34. What did you fear was going to get you at night as a child?
// tengok jenglot dalam seluar tegak berdiri

35.What’s in your pocket/s right now?
// duit / handphone / rokok & lighter / kunci keta ngan umah / stick note / pen / sapu tangan

36. Last thing that made you laugh?
// masa tengok orang ketawa sambil terkentut

37. last thing that made you cry?
// terhempap jenglot masa dia tengah pacak

38. Worst injury you’ve ever had?
// jenglot salah parking

39. Who is your loudest friend?
// kamu

42.Who is your most silent friend?
// kamu

43.last movie watched?
// transformers

44. What is your favorite book?
// "how to make an idiot busy" oleh tamar jalis

45.What is your favorite chocolate
// coklat

47. What song do/did you want played at your wedding?
// lagu kahwin

48. What were you doing 12 AM last night?
// main game then tido

49. What was the First thing you did today?
// start engine kereta

50. What was the last thing you did the day before yesterday?
// download porn untuk kepuasan kamu..temmade