Thursday, August 09, 2007

.:KELAM:.

hmm..kita hidup untuk makan ..atau makan untuk hidup?...kedua-dua kenyataan ini terbukti kesahihannya apabila rakan2 kamu membelanja makan di chilli's..malam itu kami mengamalkan cara pemakanan "all u can eat"...kerakusan serta kekarnibalan memang tidak dapat disangkal..half-cook...full cook..nasib baik baik tak menunggak air setan..ahahaha...bagus ahh kamu ni dah ade duit sendiri ..berkat kerajinan kerja halal dan haram kamu..ade duit lebih buat belanja kawan dan bayar cukai untuk tampung orang yang bergaji cam aku ni..hmm..kumpul duit untuk kawin dan juga ada yang nak beli kereta..pastikan kamu membeli kereta yang telah diluluskan oleh Puspakom dan telah terbukti kebolehan driftnya di Cameron Highland nanti..makan banyak akan sebabkan kamu cepat mengantuk serta keinginan membuang air besar yang tinggi..aku ingin ke tandas?..siapa mahu ikut?..temmade..

4 comments:

dgtalwar said...

"berkat kerajinan kerja halal dan haram kamu"

dude... dendiam sudah.... kang ader yg tak mo makan lagi ngan kita....

ahahaha

Lesbian Penguin said...

oi tu gamba kete aku tuh... nak kene amik royalti nih hahahha

zaidi said...

ahaha..lesbian..smlm mana arr?..melanch depan kom ke?

Lesbian Penguin said...

takde aaa kan aku dah ada server... hehehe server la blowjob hahaha