Sunday, August 12, 2007

.:DALAM:.

dalam minggu ni je dah pelbagai aktiviti hilang akal telah dilakukan termasuk la main game Grand Theaf Auto-San Andreas sampai kebas sebelah punggung sebelah kanan. Makan-makan, main bowling, main tumbuk2, drift kereta, main game House of Death 2, cubaan nak ambil poster transformers di TGV Mines..serta menjejaki saudara lesbian penguin yang hilang secara tiba² dan misteri semenjak 11 ogos 2007 ni...adakah kerana beliau menjejaki gadis² setelah memperolehi baju Semusim Di Neraka yang cool?..atau memuaskan nafsu di server beliau?.. memetik kata Mohd Sharizal bin Samah."...lebih baik jika kita memilih barangan yang tidak berjenama, tidak mahal tetapi cantik, unik dan bersesuaian dengan penampilan diri,”

2 comments:

Lesbian Penguin said...

muderfaker hahaha :D

zaidi said...

ahaha..mlm nak layan bowling kat warta tak?