Thursday, March 27, 2008

.:HONEYMOONER:PARTE 1:.

Hmm...first honeymoon kami ke Langkawi, Kedah. Musim panas time tuh..pergi selama 3 hari 2 malam.

menunggu kapal terbang yang sedang mengisi minyak

di Dataran Lang (berhampiran jeti)

di kawasan sebelum masuk Tanjung Rhu

kat Gunung Machinchang, naik kereta kabel


di jambatan gantung, gunung machinchang



pemandangan senja di Pantai Chenang.

info:
  • tiket penerbangan air asia = RM 400 (pergi-balik KL Langkawi)
  • penginapan Langkasuka Beach Resort = RM 150/semalaman
  • sewa kereta = RM 120 (3 hari 2 malam)
  • makan di Barn Thai = RM 100
  • kereta kabel = RM 15/pax
  • belanja harian = RM 300 (belanja 3 hari 2 malam & untuk membeli belah di Pekan, Kuah)
  • bersama isteri tercinta = PRICELESS

11 comments:

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

hazairinbudiman said...

wah.. ni honey moon, mesti ada ageda tersembunyi, belajar memisau yaa kat makam mahsuri. mesti guna "eagle power" macam dlm cite nacho libre.


hoo kene hati semua kawan2..

khairul said...
This comment has been removed by the author.
Ketua KG said...

ko lupe letak 1 bende..

-b'same bini=priceless

bru btol...

hayad said...

perghhh!! honeymoon yg hangat,hehehe.

er, kalo gambo berdua tu sape yg tkg amek?

Jentayutiara said...

ceq intai aja dr kola perelis

-LaDy rAzOr- said...

bestnyer kalian....
aku tak sempat lagi nak gi honeymoon,dah ada makhluk 4 bulan dalam perut nie ha...camno tu?!?!

zaidi said...

zaidi to barb michelen: thanks for dropping by..

zaidi to erin: aku buat mawar luluran kat telaga tujuh ahh..thehee..

zaidi to ketua kg: aku dah adjust balik..priceless

zaidi to hayad: .errr..kami pakai tripod alam semula jadi..

zaidi to jentayutiara:..intai2 la..

zaidi to norfa:..uhh ..4 bulan dah?..cepat masa berlalu..

Lesbian Penguin said...

400 pegi balik tu sorang ke 2 orang?

zaidi said...

zaidi to pacak :rm 400 ada la plus2 skit..ntuk 2 org duhh..

Syeda said...

aku br nk puji best entry ever, psl last sentence tu
tapi when baca komen baru aku tau bab 'priceless' tu asalnye tkde
so aku tarik balik niat aku nk puji melangit. wahahaha

sekian