Monday, June 25, 2007

.:ANDROGOGY:.

lama tak tulis blog ni..bukan apa..maybe aku selalu sakit perut sebab banyak makan yang bukan² serta pengambilan rokok secara tidak sihat..nak cite pasal keje..malas la plak rasanya..ohya..minggu ni nak tengok transformers the movie..rasa nak cuti2 malaysia pun ade..cadang nak book satu chalet pastu bbq chicken wing ramai2 (pacak..ko sediakan chicken wing)..teman nizo gi temuduga (nizo nampak bergaya ala2 model suar dalam CK)..ahaha..yang ko muka ketat apahal?...ahaha..tunang aku gi tolong pensyarah dia collect data kat sabak bernam..jadi aku dah gersang sekarang ni..sapa nak layan aku?..server(pelayan)?..pergi mampus..aku petik dari dialog makcik ngan budak petang tadi:

budak spender merah : "makcik apsal cucur udang ni sekor udang pun x de?!">
makcik baju hijau: "abih tu yg ko beli cucur badak, ada x badak kat dlmnya?! Camne plak dgn cucur kodok, ade x kodok yg melompat kat ko?!"

*kesal plak aku mendengar dialog ini...

3 comments:

dgtalwar said...

model suar dalam?.... sila betulkan fakta anda

aku tak pakai suar dalam... pakai boxer je skarang... senang jenglot nak bernapas karang...

hahahahha

yamakahai lu...

Lesbian Penguin said...

hahaha temmader :D

VIGILANTES said...

hahahaharimau