Wednesday, April 18, 2007

.:SEJUKNYA:.

Sekarang ini musim dah tidak menentu..kadang kala hujan kadang kala panas..selalu jugak aku batuk² nih..kekadang selsema. nasib ahh kat opis ni sejuk sikit. Menurut kalender Kelab Kembara Serdang, pada 10-13 bulan 5 ni kami akan buat trip ke Taman Negara, Pahang. Buat masa ni , kena siapkan kerja masing² agar tak bertimbun bila balik nanti..hmm..aku plak skang ni tengah merangka untuk aktiviti yang akan dibuat bila tiba disana nanti..tapi rancangan ni bila sampai sana baru tau apa nak buat. maybe mereka seperti gambar diatas ini akan membuat sesuatu pada unggas² di Taman Negara?..ntah ahh

4 comments:

hazairinbudiman said...

hoho.. pasti harimau takut ngan mereka. sebab dia dah baca blog kau. jadi dia akan sembunyikan diri. kalau tidak harimau tidak mengaum lagi.. dia mengauww..awwww..

zaidi said...

ahahaha..takut harimau tu buasir

hazairinbudiman said...

ye laaa dah buasir mcm mana beliau nak garang lagi. ermm mesti mereka akan buat pakatan utk mendoggy korang.. gajah, zirafah dan yang gagah akan turut serta katanya.

zaidi said...

muahaha..kami ade renjer hutan yang berdedikasi ntuk membantu kami membenteras pakatan ini