Monday, April 16, 2007

.:KELAB KEMBARA SERDANG-MELAKA:.

ari tu aku nak kena balik kampung sebab sedara semua ada sana..disebabkan adik aku tak nak follow terpaksa ah aku ajak sebahagian ahli kelab kembara serdang merantau kat kg aku di Gadek, Melaka. Disebabkan pegi naik keta aku..yang sempat aku ajak cuma Qadir, Wafi, Wan dan Nizam Nuri (kepada ahli lain minta maap, mungkin barangkali aku berangapan yang kalian sibuk time tuh). Bertolak kul 8.30 pm dan tiba dalam jam 11pm. Singgah kg, mkn2 daging bakar n coleslow then kami rancang nak mandi air panas yang jauhnya cuma 300 meter dr kg aku. Umpama bermandi sauna..ini pengalaman kami berendam dalam air panas..perghh.keesokan hari kami ke Bandar Hilir Melaka sebelum singgah ke kg Qadir. Pastu sampai KL, singgah Alamanda wafi pegi beli kasut, aku leh layan toilet n petang kami main bola. Mlm aku reput. Sekian

6 comments:

jasmine said...

termasuk aku la tu. tapi aku mmg slalu dipinggirkan. haahah

zaidi said...

ehehe..kami merancang ntuk trip kedua ke melaka..adakah anda bersedia?

jasmine said...

brani ajak la aku

zaidi said...

huhu..tunggu arahan lembaga jemaah kelab kembara serdang

syntheticsoul said...

mentang2 aku ni pelajar...

zaidi said...

takpe..taman negara akan menyusul