Monday, November 30, 2009

BERSAWANG SUDAH..


lama x update blog ni. agak kesibukan dengan tugasan serta keluarga. akan update bila ada kelapangan. ohya..kalau bosan² tu, boleh la layari blog kelab kembara serdang dan blog puspatani ye!

oh ya..ahmad zaim yang kini berusia 7 bulan sudah pandai :
  • merangkak,
  • sudah tumbuh gigi
  • gemar memegang stereng kereta.
  • tidak suka hisap susu dalam botol
  • gemar rendam lama² dalam tab mandi
  • suka senyum masa tengok cermin
  • tidur lasak
  • boleh buat bunyi raksasa
  • boleh kelip2 mata
  • dan banyak lagi aksi seperti kanak2 seusia dengannya.
  • aksi diatas adalah disengajakan.

6 comments:

Jsmn said...

tergamak ko bungkus anak ko? hahaha

FrH said...

daddy jahatttt buat zaim mcm tu .. haha. so cute! dah mcm siput.

bile nak jumpe zaim ni dah lama xjumpe .. mg dpn masa wedding nizam laa gamaknye.

suke duduk dlm tab mandi tu baik ikut hadzim g swimming skali!

zaidi said...

jasmin:..hahaha..kes x nak duk diam..camni la jadinya..

farahwan:..emm..mummy dia x bagi dia pakai spenda dikhalayak ahh..hahaha..lagi satu mummy n daddy dia x pandai berenang pun..

NO SUPrises said...

agak kejam...
macam kes seludup manusia

NO SUPrises said...

agak kejam...
macam kes seludup manusia

erin said...

ini rumah dia ye? hehe macam cengkerang. moga sihat sihat sekeluarga.