Monday, April 27, 2009

FINALLY

day 1 : ahmad zaim zaidi bersama mummy tercinta

day 1: ahmad zaim zaidi di hospital putrajaya

alhamdulillah..

pada 21 april 2009, Ahmad Zaim bin Zaidi telah selamat dilahirkan di Hospital Putrajaya, jam 5 pagi.

ibu dan anak sihat² belaka. Kini anak beranak berada di rumah mak mertua di Bangi bagi proses peremajaan semula ibu sepanjang masa berpantang 44 hari ni.

ingin mengucapkan syabas kepada kakitangan Hospital Putrajaya kerana layanan yang first class serta profesionalisme mereka yang tinggi dalam menjalankan tugas sepanjang isteri dan anak aku semasa berada di wad.

tidak lupa juga kepada rakan taulan yang tidak putus² menziarahi isteri dan anak sehingga ke hari ini.

day 5: ceria di waktu pagi

6 comments:

frH said...

ahahaha. "peremajaan semula" .. xbleh blah siut.

gamba bukak mata mana?!

Yazid Husain said...

taniah

hehehe

afdni said...

wah wah..dah pandai senyum ler baby..

en_me said...

tahniah.. me blog hopping dr fafanull.. salammms

miss DYnam!te said...

hi zaidi & aimi,

congrats on your boy!! he's gorgeous!! kirim slm kat aimi ok? insyaAllah dina balik june ni nak dtg visit k!!

dina

-LaDy rAzOr- said...

"comel giler anak ko....
nanti biler dah beso, leh la main combat sesama ngan andy ek...
x bkesempatan nak melawat aimi n baby...
krm slm kat aimi ngan baby zaim keh...
muahhhhhhhhh to baby zaim!"
~nofa~


"rock la,bro!" ~andy!~