Wednesday, February 04, 2009

SEMUA LELAKI LONELY SOLDIER BOY

salam..
banyak perkara lepas yang aku tak tintakan sepanjang bulan januari lepas..oh ya..dah masuk bulan Feb 2009. Bulan April 2009 aku bakal dapat anak..ohh congratulation...so berikut adalah retetan sepanjang bulan januari 2009:
  1. masa kenduri arip (resepsi serdang):













2. masa pernikahan Ayu & Sid di Bandar Setia Alam..






3. ke Aquaria, KLCC

ni first time aku pegi aquaria, KLCC..quite nice..memang environment dia akan sebabkan kita nak pegi snorkeling pasni..hahaha..seronok tengok ikan pari dan turtle cam sedang terbang ke sana-sini..terasa aku tengah diving plak pada masa tu..heh..more info klik sini



9 comments:

Yazid Husain said...

walla

berjalan2. hehehhe

zaidi said...

nak jalan2?..masuk blog kelab kembara serdang..http://kelabkembaraserdang.blogspot.com..

sTefEnO said...

wah tahniah tapi kenapa aku tengok macam ko jer yg mengandung hehehe...

frH said...

kenapa gamba 1st tu wan nampak kecik ..? lebih kecik dpd nizam nuri.

snorkeling .. snorkeling .. snorkeling .. aduhhhh

zaidi said...

zaidi to stefeno:..hahaha..biasa ahh tu..

zaidi to frh:..err..no komen..theheheh

-LaDy rAzOr- said...

bulan april ek anak ko lahir???
pastikan 4 april dia kuar keh...
leh sama besday ngan aunty nofa yg vogue ini....
ekekekkke......

zaidi said...

zaidi to ladyrazor: ececece..abis tu besday abah dia ni yang 2 april ni tak boleh diambil kira ke?..thehehe..

chubby bear said...

waaahhh!! panggil abah tu!! caya la! ekekekeke!! dah scan? boy ke girl? kang aku beli adiah salah kaler kang susah plak...

zaidi said...

to chubby: tehehe..x kisah ahh abah ke, daddy ke, abang ke..wakakaka..scan ari tuh boy