Tuesday, December 09, 2008

BERSAMA AWEK PINOY

salam..banyak betul cuti dalam bulan Disember nih..aku baru je lepas trip solo + kerja di Sarawak dan Sabah.untuk info trip aku ke Sarawak & Sabah ada di sini. esoknya plak dah nak raya korban. so ramai juga staf tempat kerja ambil cuti straight seminggu. aku selepas raya ni mahu ke Kedah untuk menghadiri majlis perkahwinan sahabat. terbantut hasrat untuk menghadiri kenduri arief di Sabah kerana kos tiket kapal terbang yang meningkat mendadak, malah belanja untuk Disember ni pun meningkat. anyway, aku ucapkan 'SELAMAT' kepada sahabat& juga pembaca senyap blog ini yang akan bertunang / bernikah pada bulan Disember 2008 ini.

moga kalian berkekalan hingga tamat riwayat.


3 comments:

Yazid Husain said...

he he he. bestnya

sTefEnO said...

Hati2 jgn overdose belanja. 2009 di jangka tahun yang berbahaya so becareful -pakar analisis ekonomi-

zaidi said...

demm..kalau camni aku ke PD je la