Wednesday, November 19, 2008

PAKAI STICKNOTE KAT MONITOR

hola..kinda bz here..so last week aku ke cameron highland bersama rakan KKS..memang cool gila..berbasikal di highway tapah,jump up kat belakang kereta wafi, membuat rakaman ala-ala the hoppers..uhh memang bestlah..more info--klik here.


minggu ni penuh ngan kursus yang perlu dihadiri dan perlu dihandlekan. kawan² yang nak ajak sarap pada minggu ni terpaksa ditangguhkan hasrat tersebut. hari ni pun dah set rambut baru. kena pendekkan sikit sebab difahamkan ade interview pada minggu ni. so be ready..

next week pula kena bersiap-siap ntuk trip ke Sarawak dan Sabah. trip ni sebagai lawatan kerja teknikal. later on aku akan report trip ni dalam blog KKS-consider trip solo..thehehe

4 comments:

frH said...

1. jom laa pegi lg .. sian aku xdpt pegi .. :(
2. sungguh meluat aku tengok gamba kau berambut pendek ni. ahaha
3. ehh wan pon ke sabah ahad ni ..

zaidi said...

aku ke sabah pada 30/11 - 6/12..huhuhu

-LaDy rAzOr- said...

asik2 gi cameron....
tu jek ke tmpt yg plg cool kat mesia nie yg pnh ko pegi tanpa rasa jemu????

zaidi said...

hmm..cameron tu dah cam gi PD dah..