Monday, April 07, 2008

.:EKSPERIMENTAL:.


uhh..ini merupakan hasil pada satu hari yang bosan , aku mengeksperimental handphone baru dengan mengambil gambar-gambar dengan theme yang sedia ada..ohh..muka aku dah semakin cerah..thehehe


8 comments:

sTefEnO said...

Hua..hua..hua...x hot la jadi angle, jadi la cupid yg naked hahaha....

hazairinbudiman said...

hhaha.. tak bleh blah. baik cari skin cs.. hahah cing. cing..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

huh..menakutkannn

lariksss

zaidi said...

zaidi to stefeno: huuhu..kalau aku jadi camtu..mesti kamu jadikannya sebagai wallpaper..thehehe

zaidi to erin: madde

zaidi to hana: ni aku dah buat pose paling manja nih..thehehe

Anonymous said...

kalau laki komen sikit je ko balas eh ..

huhuhuhuhu

zaidi said...

zaidi to annonymous: biasa arr..aku kan straight..

Danisha said...

Comelnya....hhahahahah...Sakit perut aku gelak....

azie said...

harharharharhar..gelak guling2 suda...