Monday, November 30, 2009

BILA NAK AMBIL CUTI NI

hmm..cuti ganti rupanya tak boleh bawa ke tahun depan. ada baki 8 hari lagi ni. bulan disember 2009 ni banyak dah cuti umum. tidak berkesempatan nak habiskan cuti.

ohya..bila nak travel ni?..ke aku ayat2 poyo je ni?..thehehe

BERSAWANG SUDAH..


lama x update blog ni. agak kesibukan dengan tugasan serta keluarga. akan update bila ada kelapangan. ohya..kalau bosan² tu, boleh la layari blog kelab kembara serdang dan blog puspatani ye!

oh ya..ahmad zaim yang kini berusia 7 bulan sudah pandai :
  • merangkak,
  • sudah tumbuh gigi
  • gemar memegang stereng kereta.
  • tidak suka hisap susu dalam botol
  • gemar rendam lama² dalam tab mandi
  • suka senyum masa tengok cermin
  • tidur lasak
  • boleh buat bunyi raksasa
  • boleh kelip2 mata
  • dan banyak lagi aksi seperti kanak2 seusia dengannya.
  • aksi diatas adalah disengajakan.

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA


Diucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidil-Adha atau Haji atau Qurban. Moga-moga Allah memberkati qurban kita selama ini dan yang akan datang. Kepada yang pulang berhari raya, berhati-hati di jalan raya di musim keraian dan hujan ini. Semoga selamat sampai ke destinasi dan selamat kembali untuk bertugas. Adalah sunat untuk kita berpuasa pada hari sebelum hari raya qurban. Moga-moga Allah memberikan perlindungan kepada kita semua.