Monday, December 29, 2008

FATAMORGANA


selamat awal muharam dan selamat tahun baru 2009 yang akan menjelang tiba lagi 2-3 hari. sempena ketibaan tahun baru kali ini di harap dalam menjadikan kita lebih baik dari sebelumnya. budget makan agak save bulan ni kerana penuh dengan jemputan perkahwinan sahabat hentai.. handai. semoga kalian berbahagia hingga akhir hayat.

ok.

sekarang tumpuan ke arah membeli barangan keperluan baby. ayuh..

Sunday, December 21, 2008

FOOD POISONING


mahu rehat.baru ceber setiap 2 jam. minum 100 plus jika mahu tenaga.makan?..uhh..sungguh tiada berselera buat masa ini.

Tuesday, December 09, 2008

BERSAMA AWEK PINOY

salam..banyak betul cuti dalam bulan Disember nih..aku baru je lepas trip solo + kerja di Sarawak dan Sabah.untuk info trip aku ke Sarawak & Sabah ada di sini. esoknya plak dah nak raya korban. so ramai juga staf tempat kerja ambil cuti straight seminggu. aku selepas raya ni mahu ke Kedah untuk menghadiri majlis perkahwinan sahabat. terbantut hasrat untuk menghadiri kenduri arief di Sabah kerana kos tiket kapal terbang yang meningkat mendadak, malah belanja untuk Disember ni pun meningkat. anyway, aku ucapkan 'SELAMAT' kepada sahabat& juga pembaca senyap blog ini yang akan bertunang / bernikah pada bulan Disember 2008 ini.

moga kalian berkekalan hingga tamat riwayat.


SELAMAT AIDILADHA

[masjid terapung (masjid negeri) di Likas, Sabah]

salam aidiladha dari kami sekeluarga. maaf zahir batin