Friday, November 28, 2008

INTERVIEW LAGI?


doakan aku semoga success masa interview isnin nanti. pastu rushing pergi airport untuk kerja teknikal pertanian di Sarawak & Sabah seminggu. Korang nak kirim apa-apa barang?

..takpela..

lupakan aje..

aku pulus agak short bulan ni..

TQ

Tuesday, November 25, 2008

GREEN LUNG

hari ni ada tanam-tanam pokok di UPM. merupakan program kerjasama antara UPM-Mitsubishi "CONVERSE OUR HERITAGE". yang terlibat sebahagian dalam projek penanaman semula pokok ini terdiri dari staf mitsubishi jepun (orang jepun), anak-anak yatim, orang kurang upaya, pelajar UPM serta staf UPM sendiri. kawasan penanaman ada sedikit lecak, mungkin kerana hujan semalam. sebanyak 3000 pokok yang di tanam sepanjang program ini berlangsung. anyway..projek tu success..arigato!!



Thursday, November 20, 2008

Wednesday, November 19, 2008

PAKAI STICKNOTE KAT MONITOR

hola..kinda bz here..so last week aku ke cameron highland bersama rakan KKS..memang cool gila..berbasikal di highway tapah,jump up kat belakang kereta wafi, membuat rakaman ala-ala the hoppers..uhh memang bestlah..more info--klik here.


minggu ni penuh ngan kursus yang perlu dihadiri dan perlu dihandlekan. kawan² yang nak ajak sarap pada minggu ni terpaksa ditangguhkan hasrat tersebut. hari ni pun dah set rambut baru. kena pendekkan sikit sebab difahamkan ade interview pada minggu ni. so be ready..

next week pula kena bersiap-siap ntuk trip ke Sarawak dan Sabah. trip ni sebagai lawatan kerja teknikal. later on aku akan report trip ni dalam blog KKS-consider trip solo..thehehe

Wednesday, November 05, 2008

UPGRADE FROM BOYFRIEND TO HUSBAND


I received this mail from a buddy which I found out very amusing. You can relate it in your real life which might be useful for you. Especially ladies, if you taken enough measurement before committed to say “I Do”, think again.
UPGRADE FROM BOYFRIEND TO HUSBAND

Dear IT Support,

Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to Husband 1.0 and noticed a slow down in the overall performance, particularly in the flower, gifts and jewellery applications that had operated flawlessly under Boyfriend 5.0.

In addition, Husband 1.0 un-installed many other valuable programs, such as Romance 9.5 and Personal Attention 6.5, but installed undesirable programs such as Formula One 5.0, NBA 3.0 and World Cup 2.0.

And now Conversation 8.0 no longer runs and House Cleaning 2.6 simply crashes the system. I’ve tried running Nagging 5.3 to fix these problems, but to no avail.

What can I do?

Signed,

Desperate Housewife

Reply:

Dear Desperate Housewife,

First keep in mind:

Boyfriend 5.0 is an entertainment package, while Husband 1.0 is an operating system.

Try entering the command C:\ I THOUGHT YOU LOVED ME and download Tears 6.2 to install Guilt 3.0.

If all works as designed, Husband 1.0 should then automatically run the applications Jewellery 2.0 and Flowers 3.5. But remember, overuse can cause Husband 1.0 to default to Grumpy Silence 2.5, Happy Hour 7.0 or Late Night Teh Tarik 6.1.

Late Night 6.1 is a very bad program that will create SnoringLoudly.wav files. Whatever you do, DO NOT install Mother-in-Law 1.0 or reinstall another Boyfriend program. These are not supported applications and will crash Husband 1.0.

In summary, Husband 1.0 is a great program, but it does have a limited memory and cannot learn new applications quickly. You might consider additional software to improve memory and performance. I personally recommend Hot Tasty Food 3.0 and Tongkat Ali 6.9.

Good Luck,

IT Support