Thursday, May 29, 2008

.:KECICIRAN:.


semalam punya hal juga, arip ade advert pasal ini. bersama kita menjayakan nya. anyway..purse arip sebenarnya ada dalam kereta WPR wan. Rm 300 telah terbang kerana perlu membuat i/c yang baru..aaaaaaaaa'aaaaaaaaaa.....

.:SAKSI:.

semalam..wan hubungi aku dan minta aku dan wafi jadi saksi untuk sign borang perkahwinan beliau. aku dan wafi diberi kepercayaan kerana pengalaman kami menjadi saksi untuk arab satu ketika dahulu. by the way, isu mandi wajib tidak diperlukan jika anda hanya perlu sign dokumen sahaja. ohya..masa nikah nanti, pakaian saksi tidak memerlukan kaler yang sedondon (gambar di atas adalah tidak disengajakan).

Monday, May 26, 2008

.:INVADER:.

minggu-minggu yang lepas agak bz, malahan tido awal juga. aku juga pergi mencuci baju di kedai dobi layan diri..sungguh cool..kamu juga harus cuba. aku pun dah banyak kali miss tengok wayang. kemungkinan aku perlukan DVD player dan pinjam DVD porno dari kawan-kawan. ayuh.

Thursday, May 15, 2008

.:SELAMAT HARI LAZER:.

Hari ni aku masuk google.com, menyatakan hari ni hari lazer. ya..lazer di lahir pada 16 mei 1960 oleh mamat random yang bernama Theodore Maiman dari Hughes Research Laboratories.
Penggunaan lazer digunakan secara meluas dalam pemain CD, VCD, DVD, printer lazer jet, pembaca bar kod, malahan lazer sungguh cool digunakan sebagai senjata predator, dan juga teknik mempertahankan diri bagi superhero secara amnya. Istilah lazer juga digunakan sebagai mulut lazer.

ok..aku perlu makan tengahari ni..mahu ke Jas Cafe..jom!!

Wednesday, May 07, 2008

.:YO:.

baru balik dari vacation..nasib baik tak sun burn..thehehe

more?..layari http://kelabkembaraserdang.blogspot.com