Wednesday, April 30, 2008

.:SELAMAT HARI PEKERJA:.

SELAMAT HARI PEKERJA
1 MEI 2008

Monday, April 28, 2008

.:TEMMADE:.


apek : itu potong zaka ada bagut ka ?

mamat random : manyak bagut..bila lu potong haa lu punya barang manyak
bersih loo...

apek: ?!! err..saya kawan ada cakap,potong zaka aaahh.. manyak
ploblem..

mamat random : apa probrem ?

apek : manyak buang lui..lagi aahh..dia punya performance tatak
bagut.manyak cinang semputloh..

mamat random : cehh.. apek, lu apa celita.. saya suda lama potong.. tada
apa problem..bini saya manyak puas woo...

apek : lu mini puas sama itu potong zaka ka?

mamat random: ya la.. bila lu potong aahh.. lagi sedap maen woo.. lu lagi
lambat pancut.

apek: ???!!! err..lu punya 1.3 atau 1.5 ??

mamat random: ??!! woi apek cakap baik2 sikit ha.. saya punya 6 incila..

apek: ??! tiu nia ma.. lu jgn maen2 haa.. mana ada potong zaka 6
inci.

mamat random : cilaka apek ni..nah tengok !!( bukak sluar tunjuk pale xxx)

apek: chee sin punya olang..gua tanya baik2 lu tunjuk lu punya
lancau.

mamat random : abis.. lu tarak percaya..saya tunjuk la..

apek: saya tatak tanya sama lu punya lancau.. saya tanya lu pasal
itu NASIONAL CAR..potong zaka..molo punya olang !

mamat random: aiya.. apek.. lain kali lu sebut betul2 la..kasi susa saja.
itu bukan potong zaka la..proton saga !

dikacip dari sini

Tuesday, April 22, 2008

Sunday, April 20, 2008

.:JANJI JAMBAN:.


Monday, April 14, 2008

.:AYAM:.




..hari tu aku turun melawat ladang ayam..yee..ayam livestock yang disupply dari KFC untuk tuan punya ladang supaya ayam tersebut dijaga supaya cantik dan gemuk-gemuk belaka..sepanjang hidup ayam ini akan diberi makanan yang tidak henti-henti agar ayam cepat besar dan tidak boleh berdiri..menurut pemilik ladang " lagi kurang bulu ayam, lagi bagus ayam itu sebab aku nak jual daging ayam..bukan bulu ayam..wakakaka"..kata pemilik ayam secara serius. ayam-ayam yang gemuk ini bila cukup 25-30 hari je, akan di hantar ke KFC berdekatan sebab antara secret ke-12 KFC ialah ayam terus dari dapur (tidak dibekukan)..thehehe..so balik tu kami makan KFC, uhh...tuan ladang ayam yang belanja. jadi tu je la..thehehe

*gambar dari Ladang Buani Lendu, Melaka

Monday, April 07, 2008

.:EKSPERIMENTAL:.


uhh..ini merupakan hasil pada satu hari yang bosan , aku mengeksperimental handphone baru dengan mengambil gambar-gambar dengan theme yang sedia ada..ohh..muka aku dah semakin cerah..thehehe


Friday, April 04, 2008

.:SELAMAT HARI LAHIR:.

selamat hari lahir yang ke-26..ohh..aku dah jadi suami yang hot rupanya..thehehe