Tuesday, December 11, 2007

.:CANGGUNG:.

bebaru ni aku ke Kota Bharu, Kelantan kerana menghadiri perkahwinan dan menjadi saksi kepada arab...yeahh..

sedia maklum kelantan dah makin maju..tapi remaja sebaya aku jarang nampak kat sana..hmm..merasa juga makanan-makanan yang feymes dan murah kat sana..board advertisment dia pun pakai bahasa jawi dan model dalam iklannya pun pakai tudung..kan cool kalau benda tu apply kat KL juga..sementara aku berada di sana..dapat juga aku kecek kelate sikit-sikit..orang-orang lama kat sana kata kalau nak kecek kelate ni kena belajar slow-slow dulu..heh..barang-barang bundle yang ada kat sini pun lebih rare seperti yang ada kat KL..basikal yang boleh lipat dan kedai baju bundle yang luar biasa banyaknya..

tapi kat sini tak banyak aktiviti yang boleh dilakukan sebab tengah musim tengkujuh...tengah musim hujan...hmm..barang-barang kat Pasar Besar Siti Khadijah boleh tawar-menawar...damn..apsal la aku tak bawak kereta time tuh..


lebih info layari blog KKS

.:SELAMAT PENGANTIN BARU:.

Tahniah dan Selamat Pengantin Baru
kepada
Arab & Liza
(8 Disember 2007)
Semoga Murah Rezeki & Kekal Jodoh Hingga ke Akhir Hayat