Thursday, November 29, 2007

.:LARINGITIS:.

ohh..aku kembali menulis..tapi tak sekerap dulu arr..minggu ni dan minggu depan aku tak duduk opis sangat la..banyak kena hadiri kursus dan handle kursus..damn it..sekarang ni pun aku baru balik dari Daerah Pekan, Pahang..ya..mesti kamu ade dengar cerita aku bertemu lintah bernama boboi..maaf la..kameraman tak amik gambar boboi tu..cuma kerabat dia je..hmm..

Opismate, Siti Hasshura bergaya dengan kerabat Boboi

ahaha..yang menariknya kat Daerah Pekan Pahang ..hasil temu bual aku dengan pemastautin di sana..tidak sah jika kamu tidak merasai Mertabak Mengkasar, Puding Diraja, Opor (daging masak hitam), Samosa Diraja dan lagi yang aku ingat ialah pulut panggang yang dua kali besar dari pulut panggang yang dijual kat KL..oi..aku nak ke jamban jap..semenjak 2 menjak ni ceber je..adoih..kena banyak minum 100 plus ni..

Monday, November 19, 2007

.:METEORIK:.

mari memspike bola tampar..

ahaha..ketawa aku sejenak bila membaca blog dari lesbian penguin..penulisan beliau makin lama semakin macibai ..mungkin selalu sangat makan nasik lemak spenda yang dicedok oleh awek cun yang paling world..ahaha..ohh dengar cite beliau selalu ke gim ntuk membentuk tubuh badan yang ideal agar beliau boleh men dut-dut kan otot..terutama otot2 di bahagian dada...ahahaha..damn it..bercerita pasal orang..aku semakin melupakan aktiviti sukan aku..kini aku sudah tidak boleh mendut-dutkan otot dada aku..ohh..aku perlu bangkit semula..tujuan?..sama seperti tujuan en lesbian penguin jugak..
. "dan pasti akan menawan mana - mana potterhead chicks, gadis2 liar, gadis2 pakai tudung yang pakai sluar ketat nampak spender, mahupun awek cedok nasik lemak yang paling cun didunia- lesbian penguin.."...ahahaha

.:SUSU KOCAK:.

uhh..program yang dikelolakan oleh aku akan berlaku dalam waktu yang singkat ini..sungguh sibuk rasanya diri walhal mengetahui diri ini tidak la sesibuk mana pun...minta maaf arr kepada pengunjung senyap blog ni..pastinya kamu dahagakan penulisan aku ini umpama kamu dahagakan cendol di waktu tengahari...hahaha..pergi la mati..panggilan telefon serta outstation datang bertalu-talu..sesungguhnya itu arr alasan aku untuk melambatkan update blog ini. tak sabar rasanya nak bercuti..kali ini aku n geng KKS target nak menawan Kelantan la plak..ahahah..sediakan la duit poket serta settingkan cuti kamu jika kamu mahu follow trip kami..(ajak-ajak ayam ni)...heh...tetiba lamunan aku dikejutkan oleh opismate aku.."..di..ko dah semayang zuhur ke blum?"..damn it..aku tertido..oh ya..sebz mana pun kamu..semayang jangan tinggal ok..ahahaha

-pic "lubang hidung jennifer garner" by nizo-

Sunday, November 11, 2007

.: ANGKATAN:.

hmm...aku dan geng kelab kembara serdang buat trip ke perak..jika nak tau lebih lanjut tentang trip kali ni..sila layari blog kelab kembara serdang..hehe..trip ni pun dah kira rush jugak sebab aku ada meeting ISO 9001:2000 kat Port Dickson..damn it ..mesyuarat tu mula dari pukul 8.30 pagi sampai 12.00 malam arr..memang rabak mata aku time tuh..uh..aku plak boleh miss last game basketball (team Valiers) aku pada ahad pagi..nasib baik team kitaorang menang ari tuh..ahhh..aku nak sambung tido la...sangap la plak hari ni..


Sunday, November 04, 2007

.:MENOCANG:.

tak sangka..kuku kaki aku telah menunjukkan tindak balas pemulihan yang begitu menakjubkan..kesakitan beransur hilang..cuma ngilu² apabila mengenakan sepatu..ohh..maaf kepada team mate basketball sekiranya aku tak perform pada game² yang lepas...ahahha..kuku ganti pun dah keluar..pasni kuku aku menjadi suci balik..yeahhh..sambil kuis² luka kuku kaki ini..aku sempat menjeling kepada koleksi figura yang aku nak berjinak² nak kumpul..ohh..bila la nak masuk gaji nih...hmm...pasni aku nak cari figura mr ultramen yang baru balik keje bersama rivalnya..si godzilla..ahahaha

.:MENCOLOK MATA:.

argghh..kuku ibu jari kaki mula berdenyut²...tiba masanya aku kena mengepak kuku kaki..sampai tercabut..argghh masa tgh ketip kuku tuh..rasa sakit n ngilu sebab ketip kuku tu terkena kat isi kuku..arghhh..aku rasa pening & nak muntah..cam sial la..so hari ni aku pegi keje x pakai kasut..(maaf...gambar tidak diupload atas sebab² moraliti) ...damn it...tengah buat keje ni..sempat plak aku menghitung hari bila la gaji nak masuk ni..heheh..lambat plak rasanya..nasib baik bulan ni tak pakai boros sangat..kebosanan melayan bebelan makcik² tua ..aku dah mula bayangkan cuti-cuti yang mendatang..kali ni aku nak bercuti ke perak..aku bersimpati kepada kawan² yang kena kerja pada hari kami tengah bercuti ini..heh..selamat bekerja dan selamat hari deepavali kepada kamu..hehehe..

Thursday, November 01, 2007

.:MENG'EKJAS:.

ahh..semua kerja mahu disiapkan cepat lagaknya seperti detasmen..aku macam biasa ..walaupun hati gundah gulana tapi riak mukaku seperti biasa...telefon sana-sini bertanyakan tentang perkembangan serta status perjalanan kerja yang telah diagihkan sebelum ini...biasa la ..bila sampai part ni..semua menuding jari..cheh..pergi keluar sambil melayan sahabat memikat burung di belakang opis..berceritakan kisah cinta kini dan selamanya..ahahaha..bosan la plak..masuk..ingin berchatting...tapi tetap tidak boleh log in...sambil melayan lagu dari Dj Kentaro-Animal Chin...jari-jemari pantas memasukkan password bagi mengelak dilihat oleh opismate..tetapi gagal juga..apahal nih?..aku mula mengetis² mouse..mula tidak tenteram..namun diamati "Local Area Network Disconnected"..macam cilake..aku nak tuding jari kat siapa?