Sunday, September 30, 2007

.:LUKU:.

ahh..masa semakin suntuk...ya..takkan kamu tak perasan yang raya sudah hampir tiba..walaupun ada seminggu lagi tapi semangat raya makin meluap-luap..hmm..mungkin aku perlukan cuti sebenarnya..ahaha..aku tidak perlu lama bercuti seperti sahabat kamu kerana selepas raya ni aku ada program gomen di Daerah Pekan, Pahang..oh kepada kamu yang berkampung disana..nantikan kehadiran aku nanti...aku ingin makan ayam golek banyak-banyak.. Sekarang ni banyak betul pendokumentasian yang perlu dilakukan..aku tidak bekerja selama 5 minit seperti sahabat kamu..ya...istilah 'hitam-putih' sebenarnya memudahkan aku dikemudian hari..ohh.. aku tidak boleh lama di sini..aku perlu mendaftar cuti aku secepat mungkin agar aku boleh mem'plan' cuti-cuti aku yang seterusnya..

Sunday, September 23, 2007

.:AHLI MESYUARAT TINGKAP:.

credit to zahariah..ahahaha..pejadah la mesyuarat tingkap nye..aku dengar khabar² angin yang mengatakan bahawa next gath bakal membawa kita melepak di kepulauan...ahaha..dan semasa main boling, pastikan anda memakan separuh peket kuih batang burok untuk memudahkan anda strike banyak² kali..yeahh..

.:MAJLIS BUKA PUASA REUNION SKS (89-94):.

hmm..yang ni pasal gath @ reunion bebudak Sekolah Kebangsaan Serdang batch '89-'94..pada 22 September 2007..venue di Village View, Bangi ..seramai 35 orang jugak ahh yang hadir pada malam tu..makanan malam itu memang marvelous, masakan melayu-thai..yeahh..semua yang hadir tak banyak berubah..then lepas makan ade amik gambar² kenangan, kemudian ada pertandingan bowling..next reunion?..nak ajak cikgu Sarifudin?..ahahaha

Tuesday, September 11, 2007

.:SELAMAT BERPUASA:.

yeahh..posa sudah kunjung tiba..pasni tak leh la nak lepak² minum pagi kat molan. Nak makan tengahari pun tak leh..pasni memang susah ahh aku nak balik keje sebab manusia akan berkunjung ke pasar ramadhan untuk mencari juadah berbuka..ohh..sudah tiba masanya aku kena naik motorsikal.."wafi..pinjam moto ko..!!"..ehehehe...dalam kesempatan ini, aku nak ucapkan selamat berpuasa pada kamu yang beragama islam..dan tidak lupa juga mana² antara kamu yang beragama islam tapi tak puasa tu..sila hormati agama kami (Islam) ..sekian.

Monday, September 10, 2007

.:AT LAST:.

Blog kelab kembara serdang boleh dilayari di http://kelabkembaraserdang.blogspot.com

Sunday, September 09, 2007

.:RUMPAI:.

ehehe..akhirnya dapat jugak KKS ngan trip kali ni ke Cameron- Ipoh..yeahh...trip kali ni memang santai dan terasa ke'cool'an nye..kali ni En Ped menyertai semula team KKS dan seterusnya akan mengikut setiap trip KKS tanpa banyak cerita..ketika trip ini juga, kami menemui 'pafeng'..seorang hos KKS yang freak..sebuah blog mengenai trip KKS akan dibangunkan..tunggu kan kemunculan beliau..

Thursday, September 06, 2007

.:RENTAP:.

uhhhh...penat2 la plak..mungkin lama tak bersenam dan lari-lari..apa?..main bola?..maap la..takut team kamu kalah nanti..ahh..saat membosankan bila kamu layan astro kat umah sambil baring..ternyata pasni akan tidur..main bowling?...mampu ke menewaskan juara APEEC ni?..tapi..aku masih belum metroseksual seperti kamu..apatah lagi yang mencapai metro tahap 2...ahahaha..

.:OPIS:.

ahaa...akhirnya ramai kawan² aku dah berjaya meletakkan diri dalam suasana gomen..bagaimana suasana kerja di sana?..aircond sejuk nak mampus?..mempunyai kawan² chicks dan makchicks yang suka kipas bos..atau yang tikam kamu dari belakang..?..kerja lebih masa, yang mana kamu buat kerja orang lain?..eheheh..bosan?..takpe..kamu akan biasa selepas ini..ohh..yang aku maksudkan ialah kamu akan biasa ngan terma mengular serta mahu cuti...yeahh..hari ni aku nak cuti..sebab lama aku tak cuti..kamu, kamu, kamu dan kamu kerja elok² ye..kami mahu makan steamboat dan lepak² minum teh yang ketika itu kamu, kamu, kamu dan kamu sedang kerja..ahahaha..takpe..perancangan pasni nak ke Terengganu..pasni jadual kamu tidak bertindan dengan aktiviti gomen kamu ye..ehehehe..