Sunday, January 28, 2007

.:SANTAI:.


ahahaha...suasana gembira membuatkan diri ini lebih dihargai...samada berada dilautan laut atau dilautan manusia..lupakan segala sengketa, tekanan kerja..yang penting kita dalami episod kegembiraan yang semakin sukar diperolehi ini..


Wednesday, January 17, 2007

.:KELAB KEMBARA SERDANG-CAMERON HIGHLAND:.

SEBAHAGIAN AHLI KELAB KEMBARA SERDANG
serangan ahli KELAB KEMBARA SERDANG pada tempat-tempat yang dikunjung memang tidak dapat dielak lagi..untuk tahun 2007 ini kelab ini mengalu-alu ahli baru yang mahu mengikut serta dalam pengembaraan jula-juli yang akan berlangsung tak lama lagi. sebarang pembayaran deposit tidak diperlukan malah tak perlu dipotong dari diskaun yang sedia ada.. pakej fizikal, mental, rohani dan jasmani disediakan dengan lengkapnya dalam ko-kurikulum kelab ini. Jadi renung²kan dan selamat beramal..

*untuk mendapatkan rakaman 3gp kelab kami, boleh membuat hubungan sulit terus ke:
zaidi +6012.380.7990
wafi +6012.275.3970
qadir +6017.322.3684
one +6012.758.4672

.:BAHANA DRIFT:.



orang kata "sepandai2 tupai melompat..akhir jatuh ke tanah jua"..aku rasakan pepatah tu tepat pada waktunya sewaktu aku mengalami kecelakaan jalan raya..ahaha..tindakan yang hilang akal serta mungkar ketika itu menyebabkan kereta aku masuk workshop ntuk sekian sebulan dan aku kena bayar road tax dengan harga yang tinggi pada tahun ni..
FIN

.:SENAMAN ITU MENYIHATKAN:.

GAMBAR HIASAN: SENAMAN MENYIHATKAN BADAN

lama badan tak bersenam..nak berjoging malas plak...nak buat sit up pun malas nak mampus..tapi sejak main basketball dan bola..stamina makin ok..cuma badan je dah terlebih perform..ahaha..bebaru ni aku ada mengalami kecederaan dibahagian pinggul..sakit bukan kepalang (masa mula² kena la)..dan sekarang ni dah ok sikit cuma tak boleh main laju macam muda² dulu..heh

Monday, January 08, 2007

.:KELAB KEMBARA SERDANG-BAGAN LALANG:.


ahaha..musim 2007 ni membawa kami semua menikmati udara laut. yaa...pada awal perancangan nak ke P.Dickson tapi sebabkan masalah kewangan serta jarak destinasi yang tak masuk akal..maka kami sepakat untuk membawa diri ke Bagan Lalang..sekarang ni Bagan Lalang dah tak macam dulu lagi ..terasa tenang diri ini apabila sepoi² udara laut menghembus ke muka kami..arhh..menikmati desiran ombak serta berjalan dipersisiran pantai merasakan seperti berlakon dalam sembilu kasih..kami bermandi sakan serta pada malamnya pula kami menikmati makanan laut yang fresh..untuk sama² menikmati panorama indah itu..kalian boleh arr merujuk ke nizam omar punya blog bagi melihat suasana serta kegembiraan kami menikmati alam lautan ini.
FIN.